لوازم یدکی جیلی GC6

تهیه قطعات و لوازم یدکی جیلی GC6

لوازم یدکی جیلی GC6 از جمله گروه های محصولی برند جیلی است که تمامی قطعات آن در تمامی گروه ها از جمله قطعات بدنه، قطعات موتوری، قطعات گیربکس، قطعات برقی و لوازم داخل کابین جیلی GC6، در انبار های ما موجود میباشد.

همانطور که میدانید، بسیاری از قطعات خودرو باید پس از کارکرد مشخصی تعویض شوند.

در صورتی که تعویض این قطعات به موقع صورت نگیرند احتمال بروز آسیب های جبران ناپذیر بسیار بالاست.

همچنین برخی اوقات بدلیل بروز تصادفات، بسیاری از قطعات بدنه، جلوبندی یا موتوری آسیب شدیدی میبینند.

اینجاست که باید اقدام به تهیه لوازم یدکی کنید.

مجموعه کرمان موتور یدک یکی از واردکنندگان قطعات یدکی جیلی و به طور کلی خودروهای مونتاژی شرکت کرمان موتور میباشد.

شما میتوانید تمامی قطعات لوازم یدکی جیلی (جیلی GC6) را تنها با یک تماس یا در صورت تمایل به صورت حضوری تهیه نماید.

فروش انواع لوازم اصلی جیلی GC6

قطعات و لوازم یدکی جیلی GC6 در گروه های مختلفی از جمله قطعات موتوری، قطعات بدنه، قطعات جلوبندی، قطعات برقی، قطعات گیربکس ، قطعات مصرفی و قطعات داخل کابین میباشد.

در صورتی که نیاز به هر قطعه ای از قطعات یدکی جیلی GC6 نیاز دارید، میتوانید جهت تهیه قطعات با ما تماس بگیرید یا در صورت تمایل به صورت حضوری برای خرید تشریف بیاورید.

قیمت لوازم و قطعات جیلی GC6

قیمت لوازم یدکی جیلی با توجه به نوسات ارزی ثابت نبوده و بابت این موضوع ما نمیتوانیم قیمت مشخصی در سایت قرار دهیم.

برای استعلام قیمت و خرید قطعات جیلی GC6 میتوانید با ما تماس بگیرید تا از قیمت قطعه مورد نظرتان مطلع شوید.

درباره شرکت جیلی (Geely Group)

جیلی خودروسازی چینی است که در ابتدای تاسیس به ساخت یخچال می‌پرداخت، اما در اواسط دهه نود به ساخت موتور سیکلت روی آورد، در ادامه نیز به تولید خودروهای ون پرداخت تا نهایتا در سال 2002، رسما به جمع تولید کنندگان خودرو سواری پیوست.

مالک جیلی، گروه هولدینگ جیلی است.

این هولدینگ در سال 2010، شرکت ولوو کارز سوئد را از فورد خریداری کرد، همچنین در سال 2013 شرکت تاکسی بریتانیا را به مالکیت خود دراورد.

در سال 2017، مالکیت لوتوس نیز به کنترل جیلی درامد، جیلی همچنین اعلام کرده قصد خرید 49.9% سهام هولدینگ پروتون را نیز دارد!

دیگر دارایی هولدینگ جیلی نیز، مالکیت 9.7 درصدی آن بر شرکت دایملر،بنز است.

هولدینگ جیلی اکنون خودروهای سواری خود را با برندهای جیلی، لوتوس، لینک اندکو، پروتون و ولوو عرضه میکند، همچنین خودروهای تجاری آن نیز با برندهای London EV و یوان‌چنگ به فروش می‌رسند.

خودروهای جیلی نخستین بار توسط شرکت جیلیران به ایران وارد شدند، اما عملکرد ضعیف این شرکت، موجب قطع عرضه محصولات جیلی در ایران شد، اکنون اما شرکت آرین خودرو پارس قصد واردات دوباره خودروهای این برند به بازار ایران را دارد، مدل ارزان قیمت GC6 نیز توسط خودروسازان بم به تولید می‌رسد.

درباره جیلی GC6

شرکت جیلی با وجود اینکه از جمله موفق‌ترین شرکت‌های خودروساز چینی در بازارهای جهانی محسوب می‌شود و محصولاتی باکیفیت و مدرنی را روانه بازار می‌کند، در بازار ایران نتوانسته است توفیق چندانی به دست آورد.

جیلی GC6 از جمله محصولات ناموفق این شرکت در بازار ایران محسوب می‌شود که در سال 1396 وارد بازار کشور شد و عرضه آن تا سال 1398 نیز ادامه یافت، اما به دلیل قیمت‌گذاری غیرمنطقی و نداشتن مزیت خاص نسبت به رقبای هم قیمت، نتوانست در بازار کشورمان موردتوجه قرار بگیرد.

البته جیلی GC6 چه در بازار چین و در چه بازارهای خارج از چین نیز فروش موفقی را تجربه نکرده است و با اینکه در سال 2014 وارد بازار شده بود، بعدها شرکت جیلی تصمیم به توقف تولید آن گرفت.

جیلی GC6 در دو تیپ «اکسلنت» و «الیت» در بازار ایران یافت می‌شود که نمونه اکسلنت درواقع نسخه فیس‌لیفت این خودرو محسوب می‌شود.

طراحی ظاهری جیلی GC6

جیلی GC6 با وجود اینکه یک خودرو اقتصادی محسوب می‌شود، از طراحی نسبتا جذابی برخوردار است و نسبت به رقبای هم قیمت خود می‌توانیم طراحی آن را اندکی به‌روزتر بدانیم.

البته این موضوع تنها شامل حال نمونه اکسلنت می‌شود و طراحی ظاهری جیلی GC6 الیت به‌هیچ‌وجه جذاب به‌نظر نمی‌رسد.

همان‌طور که گفتیم، نمونه اکسلنت دارای برخی تغییرات ظاهری است.

درواقع طرح جدید چراغ‌های جلو و عقب، تغییر فرم جلوپنجره و به‌روزرسانی طرح سپرها از جمله تغییراتی هستند که در نمونه اکسلنت به چشم می‌خورند و این تغییرات در افزایش جذابیت‌های خودرو نقش موثری داشته‌اند.

در نمای جانبی اگر تغییر فرم آینه‌ و نوار کرومی باریکی که روی دستگیره‌ها کشیده شده را نادیده بگیریم، می‌توانیم بگوییم که این بخش از GC6 طی فیس‌لیفت انجام‌شده، هیچ تغییری را تجربه نکرده است.

در نمای پشتی اثری از زیبایی‌های نمای جلویی خودرو به چشم نمی‌خورد و علی‌رغم تمامی تلاش‌های شرکت جیلی برای ایجاد یک سبک مدرن و جذاب همچنان این بخش از GC6 می‌تواند موجبات نارضایتی بیننده را فراهم کند.

توان فنی جیلی GC6

خودروهای چینی عمدتا از پیشرانه‌های 1.5 لیتری استفاده می‌کنند و جیلی GC6 نیز به تبعیت از سایر هموطنان خود یک موتور 4 سیلندر 1.5 لیتری تنفس طبیعی را زیر کاپوت پنهان کرده است.

این پیشرانه قادر است تا 105 اسب‌بخار قدرت و 145 نیوتن‌متر گشتاور را تولید کرده و این مقدار نیرو را از طریق دو نوع گیربکس 5 سرعته دستی یا 4 سرعته اتوماتیک ساخت شرکت Jatco ژاپن به چرخ‌های جلو بفرستد.

از لحاظ مقدار قدرت تولیدی پیشرانه، می‌توان جیلی GC6 و تندر 90 اتوماتیک را برابر دانست، اما شتاب 0 تا 100 حدود 13.5 ثانیه‌ای در GC6 باعث می‌شود تا این خودرو چالاکی به‌مراتب کندتری از محصول رنو داشته باشد.

تندر 90 اتوماتیک در طی 11.7 ثانیه به سرعت 100 کیلومتر بر ساعت می‌رسد.

مصرف ترکیبی جیلی GC6 نیز 6 لیتر در هر صد کیلومتر است که نسبت به تندر 90 اتومات با مصرف 8.3 لیتر، مصرفی بهینه‌تر و اقتصادی‌تر به شمار می‌آید.

 

 

خرید لوازم یدکی جیلی در شهرهای مختلف ایران

1 پاسخ دادن
  1. علی
    علی می گوید:

    با سلام..میخواستم در مورد تامین قطعات جیلی با قیمت مناسب و کیفیت خوب اطلاعات بیشتر کسب کنم

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟
خیالتان راحت باشد :)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *