لوازم یدکی لیفان X50

تهیه قطعات و لوازم یدکی لیفان X50

لوازم یدکی لیفان X50 از جمله گروه های محصولی برند لیفان است که تمامی قطعات آن در تمامی گروه ها از جمله قطعات بدنه، قطعات موتوری، قطعات گیربکس، قطعات برقی و لوازم داخل کابین لیفان ایکس 50، در انبار های ما موجود میباشد.

همانطور که میدانید، بسیاری از قطعات خودرو باید پس از کارکرد مشخصی تعویض شوند.

در صورتی که تعویض این قطعات به موقع صورت نگیرند احتمال بروز آسیب های جبران ناپذیر بسیار بالاست.

همچنین برخی اوقات بدلیل بروز تصادفات، بسیاری از قطعات بدنه، جلوبندی یا موتوری آسیب شدیدی میبینند.

اینجاست که باید اقدام به تهیه لوازم یدکی کنید.

مجموعه کرمان موتور یدک یکی از واردکنندگان قطعات یدکی لیفان و به طور کلی خودروهای مونتاژی شرکت کرمان موتور میباشد.

شما میتوانید تمامی قطعات لوازم یدکی لیفان (لیفان X50) را تنها با یک تماس یا در صورت تمایل به صورت حضوری تهیه نماید.

فروش انواع لوازم اصلی لیفان ایکس 50

قطعات و لوازم یدکی لیفان X50 در گروه های مختلفی از جمله قطعات موتوری، قطعات بدنه، قطعات جلوبندی، قطعات برقی، قطعات گیربکس ، قطعات مصرفی و قطعات داخل کابین میباشد.

در صورتی که نیاز به هر قطعه ای از قطعات یدکی لیفان X50 نیاز دارید، میتوانید جهت تهیه قطعات با ما تماس بگیرید یا در صورت تمایل به صورت حضوری برای خرید تشریف بیاورید.

قیمت لوازم و قطعات لیفان X50

قیمت لوازم یدکی لیفان با توجه به نوسات ارزی ثابت نبوده و بابت این موضوع ما نمیتوانیم قیمت مشخصی در سایت قرار دهیم.

برای استعلام قیمت و خرید قطعات لیفان X60 میتوانید با ما تماس بگیرید تا از قیمت قطعه مورد نظرتان مطلع شوید.

درباره شرکت لیفان (Lifan Group)

لیفان(Lifan) یک شرکت چینی است که در ابتدا به تولید دوچرخه و سپس موتور سیکلت می‌پرداخت، این شرکت تولید نخستین خودروهای خود را در سال ۲۰۰۵ آغاز کرد.

شرکت کرمان خودرو در اواخر ده 1380 و با توجه به پایان همکاری با دوو کره، تصمیم به همکاری با لیفان گرفت و در قدم اول، لیفان 520 را به خط تولید خود آورد، این شرکت بعدها سواری های 620 و 820، همینطور هاچبک X50  و کراس اور X60 را نیز به بازار ایران آورد.

بنا بر اخبار واصله، کرمان موتور تولید خودروهای لیفان خودر را از اواخر سال 1397، به یکی از شرکت های زیرمجموعه خود بنام خودروسازی بم خودرو واگذار می‌کند.

درباره لیفان X50

لیفان ایکس 50 از جمله خودروهای هاچبک موجود در بازار کشورمان است که به‌ واسطه یک سری ترفندهای ظاهری و اندکی افزایش ارتفاع سعی دارد خود را وارد کلاس کراس‌اوورها کرده و در قالب یک شاسی‌بلند کوچک شهری به پارکینگ منازل مشتریان راه پیدا کند.

در اوایل تابستان 1394 که بازار ایران به‌شدت تشنه ورود محصولات اقتصادی جدید بود، لیفان X50 پیش از ورود محصولات مشابه همچون رنو ساندرو، دانگ فنگ اچ 30 کراس، ام وی ام ایکس 22 و… به بازار ایران، مهمان خط تولید شرکت خودروسازی کرمان موتور شد.

این خودرو که محصول سال 2014 شرکت چینی لیفان به‌حساب می‌آید، در بدو عرضه با استقبال مناسب مشتریان ایرانی روبرو شد اما پس از مدتی میزان فروش آن به دلایل مختلف در کشورمان کاهش یافت.

طراحی ظاهری لیفان X50

سبک طراحی بدنه لیفان ایکس 50 شباهت زیادی به برخی محصولات قدیمی‌تر برندهای اروپایی دارد؛

در نمای روبرو می‌توان رگه‌هایی از طرح چهره نسل‌های پیشین اپل آسترا را مشاهده کرد. چراغ‌های بزرگ در کنار جلوپنجره کشیده و باریک حالتی مهربانانه به نمای روبروی لیفان ایکس 50 بخشیده‌اند.

دریچه هوای بزرگ تقریبا بیشتر بخش میانی سپر را به تسخیر خود درآورده و طرح نواری چراغ‌های LED مه شکن، جلوه جذابی به این قسمت بخشیده است.

جذابیت گرافیک داخلی چراغ‌های جلو و دیفیوزر نقره‌ای از جمله دیگر نکات مثبت نمای جلو این هاچبک-کراس اوور جمع‌وجور چینی به شمار می‌روند.

در نمای جانبی از خط شانه‌ای دوتکه و برخی حجم پردازی‌های جزئی به‌گونه‌ای شایسته استفاده شده و سادگی این قسمت را کاهش داده شده است؛

همچنین طرح زیبای رینگ‌های 15 اینچی کرومی در این نما جالب توجه به‌نظر می‌رسد.

ناحیه پشتی لیفان X50 نیز ارتباط تنگاتنگی با نمای عقب آلفارومئو جولیتا دارد و از شباهت‌ فراوانی با آن هاچبک جذاب ایتالیایی برخوردار است.

به‌ طور کل طراحی ظاهری و شمایل بیرونی لیفان ایکس 50 یکی از عوامل مهم موفقیت نسبی این خودرو در بازار ایران به شمار رفته و نظر مثبت عموم مشتریان ایرانی را نسبت به خود جلب کرده است.

توان فنی لیفان X50

لیفان X50 از یک پیشرانه چهار سیلندر تنفس طبیعی به حجم 1.5 لیتر، نیرویی برابر با 102 اسب بخار و 133 نیوتن‌متر گشتاور دریافت می‌کند.

این میزان نیرو به‌واسطه یک جعبه‌دنده اتوماتیک CVT یا گیربکس 5 سرعته دستی به‌سوی چرخ‌های جلو ارسال می‌شود.

حدود 11 ثانیه زمان نیاز است تا ایکس 50 دنده‌ای از حالت سکون به‌سرعت 100 کیلومتر بر ساعت برسد؛

حداکثر سرعت و مصرف سوخت ترکیبی این مدل نیز برابر 160 کیلومتر بر ساعت و 6.3 لیتر در هر 100 کیلومتر برآورد می‌شود.

میزان شتاب، بیشینه سرعت و مصرف سوخت ترکیبی نسخه اتوماتیک لیفان ایکس 50 نیز به ترتیب برابر با 12 ثانیه، 160 کیلومتر بر ساعت و 6.5 لیتر در هر 100 کیلومتر خواهد بود.

با توجه به آمار ارائه‌ شده نباید انتظارات خارق‌العاده‌ای نسبت به چالاکی و هیجان رانندگی با لیفان ایکس 50 داشته باشید و صرفا می‌توانید در بحث مصارف عادی و خانوادگی از رانندگی با این خودرو لذت کافی را ببرید.

لوازم یدکی لیفان

0 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟
خیالتان راحت باشد :)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *